

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کشف ژن عامل بروز رفتارهای پرخطر
گروه جامعه/ ترجمه: محققان آمریکایی به تازگی کشف کرده اند که یک ژن موسوم به DRD4-7R عامل بروز رفتارهای پرخطر و مصرف مواد زیان بار و غیرقانونی است. این ژن احتمال اینکه نوجوان به دنبال رفتارهای پرخطر و ضد اجتماعی باشد را افزایش می دهد.
در این طرح وضعیت 151 نوجوان بین سنین 11 تا 15 سال که در محلههای پرآسیب زندگی می کردند بررسی شد. طی یک ماه، این شرکت کنندگان سه بار در هر روز از طریق تلفن به سؤالهایی درباره تجربیات روزمره، هیجانات و رفتارهای خود پاسخ دادند.
محققان، اولویت تحقیق خود را مصرف مواد زیان بار و غیر قانونی، رفتارهای ضد اجتماعی، دزدی، دعوا و جراحت قرار دادند.
گرچه روابط نوجوانان با همسالان خود تاثیر زیادی در بروز رفتارهای نابهنجار دارد اما بر اساس این مطالعه 30 درصد نوجوانان حامل ژنی هستند که آنها را در معرض شرایط پرخطر قرار می دهد و زمینه ساز افزایش دو برابری رفتارهای ضد اجتماعی می شود.
از نظر محققان این ژن که عامل نقص توجه و بیش فعالی است با تکانشگری نیز ارتباط دارد.
منبع: قدس آنلاین
کلمات کلیدی: ژن عامل بروز رفتارهای پر خطر ، رفتار ، ژن ، پرخطر ، پزشکی ، سلامت ، عامل بروز