فارس ادز

داستان دنباله دار شش یخدانها - مریم برزویی

 یه داستان صوتی خاص 

(با خوانش خود نویسنده)

از اون داستانها که کلی ذهن تون رو درگیر میکنه
و روزها بهش فکر خواهید کرد

اگر علاقه مند به دریافت رایگان بخشی از داستان هستید از طریق فرم تماس با ما اطلاع رسانی نمایید. 

داستان دنباله دار شش یخدانها - مریم برزویی

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خلاقیت ( قسمت 12) - استاد سلطانی

خلاقیت ( قسمت 12) - استاد سلطانی

ویرایش: 1394/10/30
نویسنده: chaampol

مفهوم آزادی کودک

قبل از این که وارد انواع رفتارهای تقویت و تضعیف خلاقیت شوم، کمی به دلیل وجود بحران مفاهیم، بر روی واژه ی آزادی مکث می کنم، جامعه ی ما برداشت درستی از کلمه ی آزادی ندارد، شما آزادی را در مقابل چی می گذارید؟ پاسخ: اسارت، جبر، محدودیت. دقیقاً مشکل همین جا است! کلمه ی مقابل آزادی، محدودیت نیست بلکه اسارت است. خیلی مواقع محدودیت عین آزادی است و بالعکس، آزادی عین محدودیت است.

بله ما واقعاً نمی دانیم که آزادی چیه، چون عرصه ها را نمی شناسیم؛ ما در عرصه ی مادی آزادی مطلق نداریم. امکان ندارد که جایی که مادیت باشد، آزادی مطلق باشد، هیچ جا وجود ندارد نه در آفرینش و نه در نظام هستی، هیچ جا. همیشه آزادی با محدودیت همراه است چون ماده محدودیت دارد. هر چیزی که در طبیعت وجود دارد، محدود است؛ آیا آزادی مطلق در آن سراغ دارید؟

تا زمانی که در عرصه ی مادیت قرار داریم، محدودیت داریم. تا وقتی که در قالب جسممان هستیم و با هویتمان زندگی می کنیم، ما محدودیت داریم و کنترل لازم داریم. زمانی می توانیم آزادی مطلق داشته باشیم که از جسم رها شده باشیم؛ تا زمانی که ذهن ما اسیر مسائل مادی است، منظورم فقط پول و مال نیست تا زمانی که ذهن مادی داریم و ذهن غریزی مان فعال است ما محدودیت خواهیم داشت، زمانی محدودیت برداشته می شود که ذهن بتواند به بی نهایت برسد. در بی نهایت است که رهایی معنا دارد.

پس در سطح هویت و مادیت و جامعه، آزادی بی معنا است. هرکجا، هر چیز، به هرشکل و به هر نحو و هر کاری دلم خواست، در هرزمان با هر کس و .....، این امکان ندارد حتماً آزادی همراه با محدودیت است. اما ما این تصور اشتباه را به فرزندانمان با روش های غلط می دهیم که آزادی را بدون کنترل می بینند و می پذیرند که بعد ها در نوجوانی خودشان را در اسارت می بینند؛ در حالی که ما در اسارت ذهن خودمان اسیر هستیم نه در جای دیگر. چون همیشه تصور کردیم که آزادی یعنی بی کنترلی و بی محدودیتی، در حالی که همچین چیزی امکان ندارد.


منبع: کانال بازی و خلاقيت
امتیاز دهی به مقاله



نظرات   (0 نظر)
مرتب سازی بر اساس:

 
ثبت نظر:
شما می توانید درباره خلاقیت ( قسمت 12) - استاد سلطانی نظر دهید یا سوال بپرسید:
نام و نام خانوادگی:
کلمات کلیدی: خلاقیت ، قسمت 12 ، استاد سلطانی ، آزادی کودک ، رفتارهای تقویت و تضعیف خلاقیت ، اسارت ذهن ، آزادی مطلق ، پول ، مادیت